vineri, 4 iulie 2008

American Beauty - by Cohn&Jansen|Ashley & Holmes

American Beauty este numele ultimei campanii Summer Friendly pentru napolitanele Alka, ediţia de vară, semnată de agenţia de publicitate Cohn&Jansen|Ashley & Holmes.
Cea mai "de vară" campanie semnată Cohn&Jansen|Ashley & Holmes cuprinde un icon din film reinterpetat cu mentă şi lămâie: în unele medii, protagonista este destul de acoperită (OOH, presă), în altele (FHM) încep să dispară frunzele şi feliile de lămâie, iar pe internet, le poţi face tu să dispară dacă eşti summer friendly, spun reprezentanţii agenţiei.



"Cu această nouă execuţie continuăm campania începută vara trecută, când, pentru prima dată, am vorbit oamenilor despre napolitane, iar afară temperatură era de peste 30 grade. Interesant din punct de vedere strategic este faptul că am găsit un pretext minunat să comunicăm brandul Alka şi să îi creştem notorietatea, într-un sezon în care competiţia este plecată în vacanţă.

În vară aceasta încercăm să aflăm cât de "summerfriendly" eşti, cu o execuţie inspirată din scenă celebră a filmului American Beauty, însă în loc de trandafirii roşii, am folosit frunze verzi de mentă şi felii galbene de lămâie", povesteşte echipa Cohn&Jansen|Ashley & Holmes.

"Desi vară este un anotimp în care consumul de napolitane este în scădere, prin această combinaţie de arome: mentă şi lămâie, noi am reuşit să atenuăm această scădere, ba chiar să înregistrăm succese din punct de vedere al vânzărilor, în fiecare vară. Bazându-ne pe această experienţă am reeditat ediţia limitată şi acest an şi sperăm să avem cel puţin rezultatele din anii precedenţi.

Colaborarea cu Cohn&Jansen pe acest proiect a pus serios umărul la aceste succese şi ni se pare firesc să o continuăm în acelaşi stil şi în acest sezon", declară Roxana Florescu- Senior Brand Manager Alka.

Din partea Cohn&Jansen|Ashely&Holmes au contribuit la realizarea campaniei, Raluca Petrescu- Senior Account Manager, Alină Tudose - Strategic Planner, Alex Negoescu- Copywriter; Ciprian Badalan- Art Director, Anca Uscatescu - DTP.

Din partea Alka: Roxana Florescu – Senior Brand Manager si Ruxandra Roman – Director de Marketing si Comunicare. Iar fotografia a fost facuta de Tudor Cuciuc.

Extra Info:
Agenţia Cohn&Jansen|Ashley&Holmes a început colaborarea cu Alka în anul 2006 cu un spot pentru Prăjitură Casei iar în 2007 a promovat pentru prima data ediţia specială de napolitane cu cremă de lămâie şi mentă, creată în premieră de ALKA Co. pentru sezonul cald. Pe lângă Alka Mint&Lemon, agenţia a realizat campania pentru Prăjitura Casei şi Mini Prăjitură Casei.

Sursa: IAA

Niciun comentariu: